Google+ Google+

Despre autor

Ma puteti contacta pentru intrebari, solicitari, discutii sau orice altceva va trece prin cap la adresa de email de mai sus. Daca nu va raspund in aceeasi zi nu va impacientati, trebuie sa mai si muncesc pentru bani si nu am intotdeauna timpul de care as avea nevoie. Totusi raspuns veti primit cu siguranta.


E-mail: blog.vechiulregat@gmail.com

Despre mine

Am 28 de ani, sunt pasionat de istorie si economie. Sunt din Ramnicu Valcea, dar locuiesc de cativa ani in Bucuresti.

Despre blog

Am acumulat o colectie de cateva mii de poze cu localitati din Romania astfel cum aratau ele in perioada anterioara comunismului, pe care m-am gandit sa le impartasesc cu alti
oameni pasionati de istorie. Veti gasi poze cu vechile orase ale Romaniei in rubrica Vederi din Vechiul Regat. De asemenea daca veti avea curiozitatea de intra pe pagina numita Categorii veti avea ocazia de a vedea si fotografii ale unor evenimente ale epocii (razboaie, catastrofe, etc.), meserii practicate de oameni (ex: vanzator de braga, chivute etc.) ori pur si simplu puteti admira poze ale unor oameni normali din Romania veche.

Subiectele pe care aleg sa le prezint sunt de regula mai putin cunoscute pentru ca nu imi doresc sa va spun lucruri pe care deja le stiti sau le puteti citi pe wikipedia. Ceea ce ma intereseaza pe mine sunt informatiile care de cele mai multe ori sunt ignorate, dar care in egala masura reprezinta parte din istoria si identitatea noastra.

Manifest o afinitate deosebita pentru istoria regiunii Valcea, motiv pentru care veti gasi articole ceva mai detaliate pentru aceasta zona.

Apreciez criticile constructive, care ma pot ajuta sa imbunatatesc blogul si ceea ce postez si pe care va rog sa mi le trimiteti la adresa de email indicata mai sus.

 Nu in ultimul rand, daca va place blogul, puteti da like paginii de facebook (a se vedea si butonul de like din dreapta paginii), sau follow pe contul de twitter ori pe pagina de google +.
Google+