Google+ Google+

joi, 6 februarie 2014

O revista de teatru si cateva reclame

Pasionatii de teatru din Bucuresti stiu probabil de existenta Teatrului de Revista Constantin Tanase. Totusi cred ca sunt putini oameni care chiar au vazut o revista de teatru scrisa de Constantin Tanase:
"CINE DA MAI MULT? Revista in doua acte si 7 tablouri" iar autorii sunt A. de Herz si C. Tanase.

Subiectul abordat? "Treziti din somn, la poarta raiului, de sgomotul ce se face pe pamant, Adam si Eva se roaga sa fie primiti inapoi pe baza legii de evacuare, si mai ales pentruca vina lor e neinsemnat de mica pe langa pacatele omenirii."

Nu in ultimul rand trebuie remarcata reclamele de pe copertile revistei. Pe prima pagina se afla o reclama la palariile Rubens, comercializate de magazinul Grande Chapellerie de Luxe, de pe Calea Victoriei  nr. 29
Tot palarii pot fi gasite si la Galeria Mondena, de pe Calea Victoriei nr. 35 langa Terasa Oteteleseanu, iar aici gasim palarii modele originale din Paris, dar si articole de fantesie.

Nu in ultimul rand reclama cea mai mare de pe ultima pagina se adreseaza unei probleme pe care o avem si noi astazi - incalzitul. Ni se propun carbuni pentru orice tip de soba (adica pentru incalzit), cocs (pentru industrie), toate la Societatea Ardealul de pe strada Blanari  nr. 14 , prin Coltei - Lipscani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Google+