Google+ Google+

sâmbătă, 14 iunie 2014

Frumusete de weekend - Femei in uniforma



Intotdeauna femeile au avut o pasiune pentru barbatii in uniforme. Cred insa ca acelasi lucru se poate spune si despre parerea barbatilor in ceea ce le priveste pe domnisoarele in uniforme. 

De data aceasta frumusetea de weekend poarta uniforma militara si fumeaza non-salant o tigareta. O chema Natalia, era din Vaslui, dar poza a fost realizata la un studio fotografic din Vatra Dornei pe 24 iulie 1929.

Natalia in uniforma militara, Vatra Dornei 1929



O alta doamna sau domnisoara in uniforma militara, intr-o fotografie realizata de data aceasta in Cernauti, la atelierul fotografic D. Fuhrmann. Din pacate insa nu stiu cui ii apartine zambetul acesta fermecator:

Tanara in uniforma militara Cernauti 1929

Acelasi zambet, aceeasi persoana, dar de data aceasta probabil alaturi de sot sau o alta ruda apropiata. Femeile nu puteau fi cadre militare in acea perioada, deci poza de mai sus este facuta in uniforma domnului alaturi de care este in imaginea aceasta. Tinerete si zambet pe chipul ei,seriozitate, dar si ceva ingrijorare pe chipul lui. Oare el a supravietuit razboiului ori si-a gasit sfarsitul pe vreun camp uitat de Dumnezeu din recea Rusie?
Cuplu pozand in uniforma - Cernauti 1929

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Google+